פלפל שחור הוא אחד מהתבלינים החשובים ביותר בכל מטבח מכל רחבי העולם. מאכלים רבים מספור מבוססים על פלפל שחור כתבלין היחיד, לצד מלח שמוגדר יותר כרכיב יסוד מאשר כתבלין. את הפלפל השחור ניתן לשלב בדברי מזון בתצורה של אבקה פלפל שחור או בתצורה של פלפל שחור גרוס ומי שמבין קצת בקולינריה, יודע שלגודל הגרגרים יכולה להיות השפעה של ממש על חוויית הטעם. איך תוכלו ליישם את הפורמט הגרוס של הפלפל השחור במטבח שלכם ואיפה כדאי לקנות אותו? על כך בשורות הבאות.
לקנות גרוס או לגרוס לבד?
עד לפני שנים לא רבות אחת הצורות הפופולאריות ביותר ליישום פלפל שחור גרוס בדברי מזון התבססה על גריסה עצמית בזמן אמת. באותה תקופה היינו קונים פלפל שחור יבש בתצורתו המקורית מן הטבע, מזינים אותו לתוך מיכל ייעודי וגורסים אותו באמצעות סיבוב תחתית או ראש המכל, כך שכתישת התבלין הייתה מתבצעת בזמן אמת וגרגרי הפלפל היו מתפזרים על האוכל. גם היום בוחרים רבים בשיטה זו, אך לצורך תיבול המזון בזמן אכילתו. אם אתם רוצים לשלב את הפלפל הגרוס בתהליכי הבישול, מומלץ לקנות את הפורמט הגרוס מראש בו תוכלו להבחין הן על פי הכיתוב והן על פי גודל הגרגרים – בפלפל הגרוס גרגרי הפלפל הם גדולים יותר מגרגרי האבקה הדקה ואפשר לזהות בהם את תצורתו הטבעית והראשונית של צמח התבלין.
איפה לקנות?
ככלל, את כל התבלינים הדרושים לכם, אתם רוצים לקנות בחנות תבלינים מתמחה, א' בגלל שזה הרבה יותר זול, ב' בגלל שהמגוון הוא הרבה יותר גדול, ג' כי התבלינים טריים יותר וד' כי בחנויות האלה תוכלו למצוא עוד סוגים רבים של תבלינים שלא נמכרים בשום מקום אחר.
בחנות הפיצוחים, הממתקים והתבלינים של פיצוחי מורנו, תוכלו למצוא פלפל שחור גרוס באיכות הגבוהה ביותר, תבלין טרי המיוצר על פי הסטנדרטים הגבוהים ביותר ומוצע לכם למכירה כשהוא טרי לחלוטין ובמחירים שאי אפשר לוותר עליהם. לפרטים נוספים וביצוע הזמנה התקשרו עלינו עוד היום לטלפון 053-9345756.